Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

First leg of the Greek Paragliding Championship Paramythia 2010 - 23 - 25 April (UPDATED)

Πρωτάθλημα Παραμυθιάς  23-25 Απριλίου

Registration open!

Όπως μας ενημερώνει το paragliding-giotar:

''Ετοιμάστηκε η ενημερωτική ιστοσελίδα του 1ου αγώνα του φετινού πρωταθλήματος παραπέντε που διοργανώνει ο Αεραθλητικός Σύλλογος Παραμυθιάς 23-25 Απριλίου 2010.
Ο αγώνας είναι σκέλος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, FAI cat2, και θα έχει και αγώνα με τασκ για πιλότους ΠΛ.''

Περισσότερα στο paragliding-giotar



First leg of the Greek Paragliding Championship 
Paramythia 2010 - 23 - 25 April 


The first leg of the Greek Paragliding Championship (FAI category 2 event) is going to held in a very beautifull place in Paramithia town, located in Ipiros region in northwest Greece.
The local club of Paramithia is working hard for the preparation of the event and the info site of the competition will be available online in a few days.Stay tuned!!

Πρώτη Αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος
Πρωτάθλημα Παραμυθιάς  23-25 Απριλίου

H πρώτη αγωνιστική λοιπόν του Ελληνικού Πρωταθλήματος απέχει κάτι λιγότερο από δύο μήνες μακριά. Η Παραμυθιά περιμένει να μας υποδεχτεί όπως είναι γνωστό από 23 έως 25 Απριλίου (Παρασκευή μέχρι Κυριακή).
Τα παιδιά της Λέσχης και της ευρύτερης περιοχής δουλεύουν ήδη και ετοιμάζουν τον αγώνα τους που φέτος θα φιλοξενηθεί στην περιοχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Μέ την ειδοποιό διαφορά ότι φέτος ο αγώνας θα λάβει χώρα όχι το καλοκαίρι, αλλά μέσα στο απόγειο της άνοιξης, στα τέλη δηλαδή του Απρίλη, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις πτητικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν και είναι συνήθως επικές αυτή την εποχή του χρόνου.

Στα θετικά tip της περιοχής είναι ότι πρόκειται για μια ως γνωστόν από τις πολύ όμορφες περιοχές της Ηπείρου και ότι έχει εύκολη πλέον και γρήγορη πρόσβαση καθώς νότια ένα μεγάλο κομμάτι της Ιονίας Οδού από Αιτωλικό έως Αμφιλοχία περίπου, έχει ήδη από πέρυσι δωθεί στην κυκλοφορία ενώ βόρεια η Εγνατία περνάει μέσα σχεδόν από την Παραμυθιά.

Η ιστοσελίδα με τις πληροφορίες και με τη φόρμα εγγραφής για τον αγώνα είναι ουσιαστικά έτοιμη και αναμένεται να βρίσκεται διαθέσιμη online εντός των προσεχών ημερών οπότε θα ανακοινωθεί επίσημα εκ μέρους του Συλλόγου της Παραμυθιάς. Μείνετε συντονισμένοι..!

 Ανανέωση: Η ιστοσελίδα με τις πληροφορίες και την φόρμα εγγραφής για τον αγώνα είναι στο  http://www.cloudbase.gr/paramythia2010/

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την διοργάνωση του 2009 στην Παραμυθιά!



Όλες οι φωτογραφίες προέρχονται
από το αρχείο του Δημήτρη ''Διακοφτέου''
τον οποίο και ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: