Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Πως η Γενική Αεροπορία προστατεύει τα δάση…

*Άρθρο του http://www.greekhelicopters.gr

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας
Οι καταπατητές δεν έχουν το θεό τους!
Στις 11:50 ελικόπτερο της Αερολέσχης Δεκέλειας που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στην περιοχή της Μαλακάσας εντόπισε άνοιγμα στο δάσος απέναντι από τον συναυλιακό χώρο Terra Vibe το οποίο δεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες.
Το πριν..
Το προηγούμενο βράδυ άγνωστοι (;) έκοψαν γύρω στα 10 στρέμματα από τον ήδη ταλαιπωρημένο δάσος της Αττικής. Οι κορμοί βρίσκονταν στο έδαφος ενώ φορτηγά τούς έσερναν προς τον πρόχειρο χωματόδρομο που είχαν ανοίξει για αυτό το σκοπό!
Το ελικόπτερο έκανε μερικές στροφές πάνω από το σημείο σε χαμηλό ύψος χωρίς όμως να προβληματίσει εκείνους που συνέχισαν ανενόχλητοι την καταστροφή.
Ο χειριστής τηλεφώνησε στον αξιωματικό του ελικοπτέρου της Αστυνομίας κ. Μπάμπη Συρογιάννη ο οποίος εκείνη την στιγμή απογειωνόταν από το Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο ίδιος ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Μαλακάσας και περιπολικά βρέθηκαν στο χώρο σε λίγα λεπτά για να κατασχέσουν, όπως μάθαμε αργότερα, τα μηχανήματα και να προβούν σε συλλήψεις.
και το μετά..
Ταυτόχρονα ενημερώθηκε και ο χειριστής του ελικοπτέρου του SΚΥ κ. Ναούμ Παπαγιάννης που πετούσε κοντά.
Στις φωτογραφίες διακρίνονται η “πληγή” στο πράσινο που έχει απομείνει στην Αττική και το ελικόπτερο της αστυνομίας που βρέθηκε επιτόπου σε λίγα λεπτά.
Το μόνο που απομένει να μας πούν είναι οτι οι καταστροφείς είχαν… οικοδομική άδεια απο την κα. Υπουργό.


Πηγή: http://www.greekhelicopters.gr

3 σχόλια:

  1. Μαρία15/11/10 16:06

    Mπορούμε να μάθουμε ΠΟΙΟΣ το έκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρητικά μιλώντας αν απευθυνθεί στην αστυνομία της περιοχής μάλλον θα πρέπει να μπορεί κάποιος να πληροφορηθεί τα της υπόθεσης. Θεωρητικά μιλώντας θα πρέπει να έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης - αφού έγιναν συλλήψεις και κατασχέσεις - και θα πρέπει να υπήρξε και αυτόφωρη διαδικασία και ίσως κάποια αναβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/11/10 14:48

    ποιος να το έκανε εκτος απο την εταιρεία Didi Music που όλος ο κόσμος απορει πως πήρανε τετοια εκταση μεσα στο δασος και φτιαξανε συναυλιακο χωρο!!!ΠΟΣΟΥΣ λαδωσανε για να το κανουν αυτο;;;
    τωρα απλα επεκτεινονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: