Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Η ''Αντιγόνη'' του Σοφοκλή στο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Το Εθνικό Θέατρο στο αεροδρόμιο!
Με την παράσταση Αντιγόνη του Σοφοκλή που θα παρουσιαστεί στο αεροδρόμιο στις 3 Μαΐου, το Εθνικό Θέατρο συμμετέχει στο επετειακό πρόγραμμα για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, «Ευχές από την τέχνη και τον πολιτισμό».
Η Αντιγόνη σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά εντάσσεται στην πρωτοβουλία Το Εθνικό Θέατρο στην εκπαίδευση. Η ιδιαίτερη αυτή παράσταση αφήνει τη σκηνή του θεάτρου και ταξιδεύει, παρεμβαίνοντας με τρόπο ευφάνταστο και δημιουργικό στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Ηθοποιοί με τα απολύτως απαραίτητα σκηνικά μέσα και υλικά στη βαλίτσα τους, φέρνουν λίγη από τη μαγεία του θεάτρου σε χώρους διαφορετικούς, καθώς το κείμενο του Σοφοκλή μετουσιώνεται από θεωρητική σχολική ύλη για τους εφήβους, σε ζωντανό θέατρο.
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών φιλοξενεί την Αντιγόνη στις 3 Μαΐου στις 11:00, στο Επίπεδο Αναχωρήσεων / Είσοδος 1 (χώρος ελεύθερης πρόσβασης για το κοινό).
Το αεροδρόμιο με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχθεί τους μαθητές της Β’ τάξης του Λυκείου Σπάτων, που θα παρακολουθήσουν την ξεχωριστή αυτή παράσταση σε έναν εναλλακτικό χώρο, όπου για πρώτη φορά φιλοξενείται ένα θεατρικό γεγονός.
-----------------------------------------
Source: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών μέσω www.aviationnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: