Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Αεροπορική επίδειξη στα πλαίσια του KavalaFly-in! - Στις 4 Ιουνίου στο Λιμάνι της Καβάλας UPDATE

Αρχική Ανάρτηση: 10/5/2011
H Egnatia Aviation και η ΑΟPA Ελλάς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατ.Μακεδονίας και Θράκης, τον Δήμο Καβάλας και το Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνουν αεροπορική επίδειξη στα πλαίσια του δεύτερου Kavala Fly-in 2011 στο λιμάνι της Καβάλας στις 04 Ιουνίου το απόγευμα. H αεροπορική επίδειξη θα παρουσιάσει  αεροβατικούς σχηματισμούς, αερόστατα, ελικόπτερα και υδροπλάνα.
 Εντυπωσιακή θα είναι η επίδειξη του Ιταλικού ακροβατικού σμήνους PIONEER TEAM.
Εξ’ ίσου εντυπωσιακό θα είναι το θέαμα του αερόστατου θερμού αέρος της Ελληνικής εταιρείας Sky Balloon Show.Το γιγάντιο αερόστατο θα απογειωθεί και θα παραμείνει στο λιμάνι, φωτίζοντας μοναδικά την πόλη.
Στα πλαίσια της αεροπορικής επίδειξης  μοναδική θα είναι η παρουσία ενός ιστορικού διπλάνου τύπου Stearman 1930. Με ξύλινο σκελετό στο φτερό και επικάλυψη από πανί, το ιστορικό αυτό αεροπλάνο ήταν το κύριο εκπαιδευτικό αεροπλάνο του αμερικανικού ναυτικού την δεκαετία του 1930.
Θα είναι ένα μοναδικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους πάνω από το αμφιθεατρικό λιμάνι της Καβάλας.
Πηγή: http://news.travelling.gr
-----------------------------
UPDATE: 18/5/2011
*Επίσης από το πάντα ενημερωμένο http://www.greekhelicopters.gr/

Kavala Fly In and Air Show 2011 – update

Περισσότερα από 40 αεροπλάνα δήλωσαν ήδη συμμετοχή στη μεγαλύτερη αεροπορική εκδήλωση της χρονιάς, για όλη τη Νότιο Ανατολική Ευρώπη...... ......... η τοπική αυτοδιοίκηση φιλοδοξεί να συγκεντρώσει στην παραλία της Καβάλας, περισσότερους από είκοσι χιλιάδες θεατές.
Το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό. Εκτός από το Ιταλικό ακροβατικό σμήνος, PIONEER TEAM που θα εμπλουτίσει την επίδειξη του με πλήθος πυροτεχνημάτων, θα υπάρχουν ακόμη : Οι περισσότερες Ελληνικές Σχολές χειριστών, που θα κάνουν πτήσεις σχηματισμών. Οι περισσότερες Ελληνικές εταιρείες επαγγελματικής αεροπορίας, που θα επιδείξουν σε πτήση τον εξειδικευμένο εξοπλισμό τους. Ένα ιστορικό αεροπλάνο, τύπου Boeing Stearman, από τα πρώτα αεροπλάνα, που σχεδιάστηκε από την εταιρεία Boeing, στις αρχές του 1930, Ένα Ρωσικό εκπαιδευτικό αεροπλάνο, από την «κομουνιστική» εποχή της Ρωσίας, τύπου Yakovlev. Θα δούμε ακόμη Το ταχύτερο ελικοφόρο αεροπλάνο, που πετά σήμερα στην Ελλάδα, τύπου Glacier. Πολλούς τύπους ελικοπτέρων, υπέρ ελαφρών αεροπλάνων και η επίδειξη θα κλείσει με την εντυπωσιακή πτήση ενός αερόστατου θερμού αέρος.
Από την Παρασκευή 3 έως την Κυριακή 5 Ιουνίου, ο ουρανός της Καβάλας θα γεμίσει με κάθε λογής αεροπλάνα. Τα αεροπλάνα θα είναι πιο πολλά από τα αστέρια.
Όλοι λοιπόν στην Καβάλα. Το πρώτο Σαββατο Κύριακο του Ιουνίου.
Πηγή:http://www.greekhelicopters.gr
------------------
 Σε προγενέστερη ανάρτησή μας 
υπάρχει και το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

KAVALA FLY IN and AIR SHOW 2011 από 3 έως 5 Ιουνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: