Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Έφτασαν τα Red Arrows για την ανοιξιάτικη εκπαίδευσή τους στην Ανδραβίδα!

Aπό το πάντα ενημερωμένο http://yened.blogspot.com  μαθαίνουμε για την πραγματοποίηση της πολυήμερης επίσκεψης για άλλη μια φορά του Βρετανικού Ακροβατικού Σμήνους Red Arrows για την ανοιξιάτικη εκπαίδευση τους στην Ανδραβίδα. 

Την επίσκεψη είχαμε προαναγγείλει και σε προηγούμενη ανάρτησή μας με θέμα τις Αεροπορικές επιδείξεις που θα πραγματοποιήσουν στις 22 Μαίου στα Χανιά και στις 24 Μαίου στην Καλαμάτα! :

Update 2
Nα σημειώσουμε ακόμα ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Paragliding And Aviation οι Red Arrows θα βρίσκονται τον Μάιο και για 15 ημέρες στην Ανδραβίδα για την καθιερωμένη τους τα τελευταία χρόνια ανοιξιάτικη εκπαίδευση πριν την καλοκαιρινή σαιζόν με τις ανά τον κόσμο επιδείξεις. Συνήθως το εκπαιδευτικό πτητικό τους πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 εξόδους την ημέρα. Αν έχουμε πληροφορίες για τις ώρες θα επανέλθουμε.

 *Αναδημοσιεύουμε από το http://yened.blogspot.com:

Επίσκεψη Ακροβατικού Σμήνους Red Arrows στην 117ΠΜ - ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΒΕΛΗ - ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ - ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ!

Την Τρίτη 3 Μαΐου 2011 αφίχθηκαν στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, τα αεροσκάφη του ακροβατικού σμήνους "Red Arrows" της Πολεμικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Σκοπός της επίσκεψης είναι η εκπαίδευση των πληρωμάτων του σμήνους σε ακροβατικούς ελιγμούς πτήσεων επίδειξης.
Το ακροβατικό σμήνος θα παραμείνει στην Ανδραβίδα έως και τις 25 Μαΐου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: