Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακριβείας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στην Άρτα!

 *Από το http://artasport.gr/
Πέταξαν στον ουρανό της Αρτας.. του Θαν. Βενέτη

Από τις απογειώσεις στη θέση "Κόντρα" Γριμπόβου...
Εληξαν σήμερα οι αγώνες το Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλεξιπτώτου Πλαγιάς (parapente) που έγιναν στην περιοχή μας (απογείωση από τη θέση "Κόντρα" Γριμπόβου και προσγείωση στο Χανόπουλο) από την Αερολέσχη Αρτας στην οποία ανέθεσε τη διοργάνωση για τρίτη χρονιά (οι άλλες δύο ήταν το 1997 και το 2005) η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία.



...και τις προσγειώσεις ακριβείας στο Χανόπουλο
Οι αγώνες αποτελούσαν κριτήριο για τη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας και η διεξαγωγή τους, με τη βοήθεια και του πολύ καλού καιρού, ήταν για άλλη μια φορά επιτυχημένη, αφήνοντας ικανοποιημένους τόσο τους περίπου 40 αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν (δεν υπήρξε αρτινή συμμετοχή), όσο και τον πρόεδρο της Αερολέσχης Αρτας, Γιώργο Τάτση, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του τελευταίου στο artasport.gr που βρέθηκε και φέτος εκεί.



Σύντομη επίσκεψη στο χώρο της απογείωσης πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Αρτας, Γιάννης Παπαλέξης, που φαίνεται να είναι αρωγός στα σχέδια της Αερολέσχης που είναι η αναβάθμισή της και η δημιουργία πίστας αερομοντελισμού στα Παραποτάμια της πόλης μας.



Η Αερολέσχη Αρτας διαθέτη ιστότοπο στη διεύθυνση: www.artafly.gr


 

*Από την σελίδα της Αερολέσχης Άρτας στο fb και τον πρόεδρό της Γιώργο Τάτση αναδημοσιεύουμε:

''Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακριβειας Αλεξιπτωτου Πλαγιας, ανηκει στην ιστορια. Η Αερολεσχη Άρτας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει,ολους οσους βοήθησαν πριν, κατα, αλλα και μετα την πραγματοποίηση του.πιστεύουμε να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε. 1ος Νικητης Σκόνδρας Ιωακειμ, 2ος Νικητής Παπαδόγιαννης Δημήτρης, 3η Νικήτρια Ραπάνου Γιώτα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ''

*Απο το http://www.clickarta.gr/
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς artafly 2011 το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην περιοχή του Γριμπόβου Άρτας και ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων. Ως γνωστόν η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία ανέθεσε στην Αερολέσχη Άρτας την διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ακριβείας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς για το 2011 σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αεραθλητισμού (FAI) και το οποίο θα αποτελέσει κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας.
Η διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Αερολέσχης Άρτας Γιώργος Τάτσης «έμειναν όλοι ευχαριστημένοι». Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος κάπου 40 πιλότοι από όλη την Ελλάδα.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό άθλημα το οποίο προσέλκυσε και το ενδιαφέρον πολλών θεατών οι οποίοι παρακολούθησαν τους αγώνες και από τα δυο σημεία δηλαδή της απογείωσης που ήταν στο Γρίμποβο και της προσγείωσης που ήταν στο Χανόπουλο. Στο σημείο όπου διεξάγονταν οι αγώνες βρέθηκε την Κυριακή και ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης ο οποίος δήλωσε ότι το αλεξίπτωτο πλαγιάς είναι ένα πολύ όμορφο άθλημα, εντυπωσιακό το οποίο ο Δήμος θα το βοηθήσει να αναπτυχθεί «και αυτό γιατί έχουμε ιδανικές περιοχές, έχουμε ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη αυτού του αθλήματος» όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Παπαλέξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: