Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Γνωριμία με το Αερόστατο (1ο Πανελλήνιο Σεμινάριο) στο αεροδρόμιο της Τριόδου Μεσσήνης

*Άρθρο της Εφορείας Προσκόπων Περιοχής Πελοποννήσου

Το Σάββατο και την Κυριακή 25-26 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο παλαιό αεροδρόμιο της Τριόδου Δήμου Μεσσήνης, το 1ο Πανελλήνιο Σεμινάριο (Πιλοτική Σχολή)με θέμα ‘’ Γνωριμία με το Αερόστατο ‘’ που διοργάνωσε η Εφορεία Σχολών σε συνεργασίαμε την Εφορεία Ειδικότητας Αεροπροσκόπων της Γενικής Εφορείας .
Αρχηγός της Σχολής ήταν Ο Αναπληρωτής Έφορος Ειδικότητας Αεροπροσκόπων Γ.Ε.κ. Στράτος Φουρλάκης συμμετέχοντες ήταν βαθμοφόροι από όλη την Ελλάδα ΣτοΣεμινάριο παρευρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. κ. Νίκος Χαραλαμπόπουλος. Η Π.Ε.Μεσσηνίας με τα μέλη της είχε αναλάβει την διαχείριση και την ετοιμασία του χώρουγια το Σεμινάριο καθώς και τις απαραίτητες επαφές με το Δήμο Μεσσήνης για τηνπαραχώρηση του χώρου.
Το αντικείμενο ήταν πολύ πρωτοποριακό για τα Ελληνικά προσκοπικά δεδομένα καιμάλιστα στις στιγμές που πραγματοποιούνταν πτήσεις , φαινόταν από πολύ μακριάκαι ερχόταν κόσμος από την γύρω περιοχή που ήθελε να συμμετάσχει και να ανέβει.
Για όλους εμάς που συμμετείχαμε σε κάτι νέο ,μας έμεινε μια πολύ ξεχωριστή γλυκιάανάμνηση και θα θέλαμε να γίνει εφαλτήριο για να προσφερθεί μια ακόμη πτυχήπρωτοπορίας στα παιδιά στα τμήματα μας.
Οι φωτογραφίες δείχνουν την μοναδικά εντυπωσιακή εμπειρία.












 Πηγή: Εφορεία Προσκόπων Περιοχής Πελοποννήσου
Το είδαμε στο ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ μέσω Michael Mihalos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: