Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Οι πιλότοι των Πυροσβεστικών Αεροσκαφών είναι “πρώτοι μάγκες”!

 *Άρθρο του http://www.onalert.gr 

Οι ήρωες της Ελευσίνας που κάποιοι τους θέλουν...παρακατιανούς!

Ρισκάρουν κάθε μέρα τη ζωή τους.
Αυτή τη περίοδο τη λεγόμενη αντιπυρική, τα ρίσκα που παίρνουν είναι πολλές φορές πολύ μεγάλα.
Δεν πληρώνονται γι’αυτό. Κάποιοι τους θεωρούν …παρακατιανούς της ΠΑ και αυτό είναι ντροπή και αίχος. Οι πιλότοι των Πυροσβεστικών Αεροσκαφών είναι “πρώτοι μάγκες”.

Τα όσα είπε ο ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης σε τηλεοπττική του συνέντευξη είναι μία ελάχιστη έστω αναγνώριση των όσων προσφέρουν και κυρίως των όσων ρισκάρουν.

“ Αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι και εγώ ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πιστεύω όλος ο ελληνικός λαός, για την αυτοθυσία τους, για την πραγματικά εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Πολεμική Αεροπορία, για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη, για την προστασία δηλαδή με άλλα λόγια του περιβάλλοντος, της περιουσίας του ελληνικού λαού.
Πρέπει να πούμε ότι και τα στελέχη και οι πιλότοι, αλλά και οι Μηχανικοί, το τεχνικό προσωπικό, δουλεύουν χωρίς ωράριο, δουλεύουν νύχτες για να συντηρούν τ’ αεροπλάνα έτσι ώστε να είναι έτοιμα το άλλο πρωί.
Δουλεύουν πολλές φορές υπό συνθήκες υπεράνθρωπες.
Είναι το μοντέλο που πρέπει ν’ ακολουθήσουμε.
Της δουλειάς, της προσπάθειας, του φιλότιμου, της αυτοθυσίας.
Όπως, επίσης, θα ήταν λάθος να ξεχάσω να επισημάνω, το πόσες απώλειες πιλότων είχαμε στην προσπάθεια για την κατάσβεση των πυρκαγιών.
Αξίζουν την τιμή μας.
Όλα τα στελέχη τα συγχαίρουμε, τους ευχόμαστε πάντα καλή δύναμη, καλή τύχη και είμαστε δίπλα τους”.
Πηγή: onalert
-----------------------
Σημείωση ιστολογίου: Οι φωτογραφίες δεξιά είναι από το συμβάν του Canadair CL-215 στην λίμνη Παμβώτιδα την προηγούμενη εβδομάδα και προέρχονται από την σελίδα του Aεροπορικού Αεραθλητικού Κέντρου Ηπείρου στο fb (ΑΕΡ.Α.Κ.Η)
Και όπως γράφουν οι ίδιοι οι Ηπειρώτες Αεραθλητές..: ''Από το 1994 το ΑΕΡ.Α.Κ.Η. είναι....ατύπως αδελφοποιημένο με την 355 ΜΤΜ της 112 Π.Μ . της Ελευσίνας. Οι φωτο είναι αφιερωμένες στούς Ηπειρώτες, για να αναγνωρίζουν την αυτοθυσία των Ελλήνων Πιλότων της Π.Α.''
Ευχαριστούμε τον Απόστολο Μαυροθαλασσίτη που μας επισήμανε τις φωτογραφίες! 
-------------------
Δείτε ακόμα σχετικά:  
και

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: