Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

H Πρώτη Δυνατή Ανοιξιάτικη Ημέρα σήμερα στον Ομπλό... Μερικές φωτογραφίες!

Η πρώτη δυνατη ανοιξιάτικη ημέρα ήταν σήμερα στον Ομπλό! 
Δυνατά αλλά μεγάλα και εύκολα εντοπίσιμα θερμικά παντού και μέσα και έξω από το βουνό, άνεμος νοτιοδυτικός σχετικά δυνατός που το μεσημέρι την ώρα της απογείωσης έπαιζε γύρω στα 25 με 35 στην ριπή χιλιόμετρα, σχετικά χαμηλή βάση με αχνούρες να ξεκινάνε γύρω στα 1100 - 1200 μέτρα, κουμουλάκια να δουλεύουν σχεδόν παντού και διαδρομές σχετικά εύκολα προς Καλλιθέα και Παναχαικό!

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας η πρώτη πτήση solo του φίλου μας του Παύλου από τη Ρόδο ο οποίος ως γνωστόν ταξίδεψε από εκεί και για λίγο καιρό διαμένει προσωρινά στην Πάτρα, ώστε να εκπαιδευτεί στο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς από τον Γιώργο Αμαξά.

Παύλο οι φωτογραφίες που πρόλαβα και σου τράβηξα είναι λίγες μακρυνές με ζουμ από την απογείωση, μιας και την ώρα που φτάναμε εσύ πέταγες ήδη. Σου ευχόμαστε ολόψυχα να είσαι σιδεροκέφαλος να πετάς ως τα βαθιά σου γεράματα και να έχεις πάντα πανέμορφες πτήσεις και τέτοιες άψογες προσγειώσεις!
Επίσης να υπενθυμίσω κι από εδώ ότι αύριο πετάμε Σαντομέρι και προβλέπεται να είναι αρκετά καλά, περισσότερα εδώ:  To Σάββατο 3 Μαρτίου πετάμε στο καταπληκτικό Σαντομέρι Αχαίας - Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Δείτε λίγες φωτό που τράβηξα από την σημερινή ημέρα...


Παύλος
Παύλος
Παύλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: