Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Cross Country Magazine test the new BASE reserve system from Sup'Air

*from Cross Country Magazine:
We got to test the brand new BASE reserve system from Sup'Air over Lac d'Annecy. The system, designed by acro champion Raul Rodriguez, is now ready for the market after three years of development.

3 σχόλια:

  1. Πάντως έχει το παράπλευρο μειονέκτημά του καθώς κινδυνεύεις να χάσεις κυριολεκτικά το κύριο αλεξίπτωτό σου.. προέχει η ασφάλεια βέβαια αλλά το να χάσεις ή να είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανακτήσεις το πανί σου μπορεί και να κάνει κάποιον ή κάποιους να σκεφτούν δύο φορές πριν τραβήξουν εφεδρικό... ειδικά στις εποχές που έρχονται... δεν ξέρω τί λέτε κι εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. billy goumas3/5/12 23:12

    για μερικους που εχουμε τραβηξη εφεδρικο και εχουμε νοιωση τη σημενη βαρος και χασημο υψους και ενα αλεξιπτωτο που δεν λυνεται το προβλημα απο πανω σου καλυτερα να φευγη και να ανοιγη το εφεδρικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδα ότι κυκλοφορεί και μία ακόμα άποψη στο μεταξύ γι αυτού του τύπου τα εφεδρικά και τη μεταφέρω κι εδώ σαν τροφή για σκέψη..
    Αν τραβήξεις τη λαβή και αποχωριστείς από το κύριο αλεξίπτωτο και κατόπιν υπάρξει δυσλειτουργία στο άνοιγμα του εφεδρικού τότε σε αυτή την περίπτωση τί γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: