Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Kavala AirShow 2012 - Το απόλυτο Aεροπορικό Event έρχεται από 22 έως 24 Ιουνίου!


  (for English click here)

Σχετικά με την εκδήλωση

Ο Δήμαρχος της Καβάλας κ. Κωστής Σημιτσής σας προσκαλεί να ζήσετε το αεροπορικό Υπέρ Θέαμα KAVALA AIR SHOW 2012. Θα γίνει στην θαλάσσια περιοχή, μπροστά από το λιμάνι της πόλης το τριήμερο Παρασκευή Σαββατο Κυριακή 22, 23 και 24 Ιουνίου 2012.
Αεροπλάνα, υδροπλάνα, ελικόπτερα, αερόστατα θα γεμίσουν τον ουρανό της Καβάλας σε ένα εντυπωσιακό υπέρ θέαμα. Αεροσκάφη σύγχρονα, με δορυφορικά συστήματα ναυτιλίας. Αεροσκάφη παλαιά της εποχής του Β Παγκόσμιου Πολέμου. Μονοθέσια αεροσκάφη, που μπορούν να προσγειωθούν οπουδήποτε. Αεροσκάφη ακροβατικά, αεροσκάφη εκπαιδευτικά, ψεκαστικά, αντιχαλαζικά και κάθε μορφής ιπτάμενες συσκευές
Κάθε σκάφος που μπορεί να πετάξει θα το βρείτε στο KAVALA AIR SHOW 2012.
Το 2011 περισσότεροι από 20.000 θεατές παρακολούθησαν το φαντασμαγορικό υπέρ θέαμα. Περισσότεροι από 40.000 θεατές αναμένονται φέτος, στις 22, 23, 24 Ιουνίου 2012.
Σημειώστε τις ημερομηνίες. Το κλείσιμο των ξενοδοχείων για την εκδήλωση αρχίζει την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012. Επίσης από την ίδια ημερομηνία θα αρχίσει και η αναλυτική παρουσίαση της εκδήλωσης.

  Φέτος θα έχουμε και έκθεση αεροπορικού υλικού
Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του KAVALA  AIR  SHOW 2012  που φέτος θα γίνει την Παρασκευή 22,  Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιουνίου 2012.
Φέτος η διοργάνωση θα είναι πλουσιότερη και καλύτερη από πέρσι, με την συμμετοχή των πτητικών μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας (Πολεμική Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό, Στρατός) αλλά και με τη συμμετοχή ομάδων επιδείξεων από την Ιταλία και τα Βαλκάνια.
Ειδικά όμως φέτος θα υπάρχει επί πλέον της αεροπορικής επίδειξης και εκθεσιακός χώρος, τόσο στεγασμένος όσο και υπαίθριος, όπου οι διάφοροι φορείς θα μπορούν να επιδείξουν το αεροπορικό υλικό τους.
Με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει η δυνατότητα πληρέστερης ενημέρωσης των 40.000 χιλιάδων θεατών που αναμένεται να παρακολουθήσουν το φετινό KAVALA  AIR  SHOW. Ταυτόχρονα οι θεατές θα μπορούν να έχουν από πρώτο χέρι ενημέρωση για το πόσο κοστίζει η αγορά καινούργιων ή μεταχειρισμένων πτητικών συσκευών και τι απαιτήσεις συντήρησης έχουν. Ακόμη θα μπορούν να μάθουν πόσο κοστίζει η αεροπορική εκπαίδευση και πόσος χρόνος απαιτείται για το πτυχίο χειριστή.
Στην αεροπορική έκθεση, θα δίνονται υπεύθυνες απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Πολλές ακόμα πληροφορίες, φωτό και βίντεο θα βρείτε στην εξαιρετική ιστοσελίδα του www.kavala-airshow.com/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: