Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση Β.Α.S.E Jump στην Ζάκυνθο!

Το Ναυάγιο της Ζακύνθου είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου. Διάσημο και πολυφωτογραφημένο μαγεύει με τα γαλαζοπράσινα νερά του τους τουρίστες όλου του κόσμου, που επισκέπτονται την Ελλάδα και το νησί της Ζακύνθου. Έχει όμως μαγέψει και τους αθλητές της αδρεναλίνης, τους αθλητές του B.A.S.E Jump.


Για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Ζακύνθου διοργάνωσε το “ The 2012 Go Fast B.A.S.E Beach boogie” στο οποίο συμμετείχαν 40 αθλητές από όλο τον κόσμο.
Κορυφαία ονόματα στο χώρο του αθλήματος από Αμερική, Αυστραλία, Βραζιλία, Αφρική, Καναδά, Νορβηγία, Ελβετία ,Ιταλία , Γερμανία. Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Στράτος Γιαμούκογλου, ο οποίος και ανακάλυψε το σημείο για άλματα και ήταν ο οραματιστής της διοργανωτής. Μαζι του και ο Βασίλης Θεοδώρου , ένας καινούριος Έλληνας basejumper. 


Η παραλία του Ναυαγίου στην Ζάκυνθο βρίσκεται κάτω από ένα τεράστιο κάθετο βράχο ύψους 200μ. και είναι προσβάσιμη μόνο από την θάλασσα . Εκεί λοιπόν σε αυτόν τον βράχο συναντήθηκαν οι αθλητές και για πέντε ημέρες πραγματοποιούσαν άλματα με την χρήση αλεξιπτώτου. Η διάρκεια της πτώσης ήταν 2-5 δευτερόλεπτα και στην συνέχεια τα πολύχρωμα αλεξίπτωτα άνοιγαν χαρίζοντας ένα μοναδικό υπερθέαμα στον ελληνικό ουρανό. 


Εκατοντάδες θεατές, τουριστικά σκάφη όπως και σκάφη αναψυχής έμειναν έκπληκτοι από το θέαμα που έβλεπαν. Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 300 άλματα αδρεναλίνης. Ήταν μια μοναδική εκδήλωση , η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ελάχιστα μέρη στον κόσμο. Η Ζάκυνθος και η παραλία του Ναυαγίου θεωρείται το καλύτερο spot παγκοσμίως. Οι αθλητές μαγεμένοι από το νησί και την παραλία έδωσαν το ραντεβού τους για την επομένη χρονιά. 


Το Ναυάγιο πλέον έχει γράψει την δική του ιστορία του χώρο του B.A.S.E Jump παγκοσμίως.

 Πηγή: Omorfa Taxidia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: