Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Νεκροί 19 Τουρίστες από Έκρηξη Aερόστατου στο Λούξορ της Αιγύπτου..

Photo: Photo taken before balloon crash near Luxor, Egypt that killed 19 tourists - http://www.breakingnews.com @ChrisMichel

Δεκαεννέα τουρίστες έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη που σημειώθηκε στο αερόστατο, στο οποίο επέβαιναν, την ώρα που πετούσε πάνω από το Λούξορ της Αιγύπτου, όπως ανακοίνωσαν οι αιγυπτιακές αρχές ασφαλείας.
Το αερόστατο πετούσε σε ύψος 300 μέτρων, όταν έπιασε φωτιά και εξερράγη και στη συνέχεια συνετρίβη σε λιβάδια δυτικά του Λούξορ, ανέφεραν αξιωματούχοι.
Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας που διαθέτει τα αερόστατα για πτήσεις επάνω από την τουριστική περιοχή, οι τουρίστες είναι διαφορετικών εθνοτήτων και ότι μεταξύ τους περιλαμβάνονται Γάλλοι, Βρετανοί και Ιάπωνες.
«Είκοσι άτομα επέβαιναν στο αερόστατο. Σημειώθηκε έκρηξη και σκοτώθηκαν 19 επιβάτες. Ενας τουρίστας και ο πιλότος επέζησαν», δήλωσε τηλεφωνικά ο εκπρόσωπος.
Το Λούξορ βρίσκεται στις όχθες του Νείλου, φιλοξενεί τα πιο ονομαστά μνημεία της φαραωνικής εποχής, και αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.
 http://www.ethnos.gr

Σημείωση Paragliding And Aviation:
Το βίντεο που ακολουθεί είναι από παλιότερο συμβάν στην ίδια περιοχή ... 

UPDATE: Τα βίντεο από το ατύχημα βρίσκονται εδώ για όποιον τα ψ'αχνει αλλάδεν αιθάνομαι καλά να τα ανεβάσω στην σελίδα..
Τραγικό πραγματικά...
http://www.liveleak.com/view?i=d42_1361904983

Hot airballoon crash in Luxor, Egypt on 2011-10-19

What should be the wonderful final of a magnificent holiday ends as a ballooncrash in the Nile and a hard confrontation with a boat


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: