Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Καρέ καρέ η απόπειρα απόδρασης του Π. Βλαστού με ελικόπτερο

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο καταγράφεται λεπτό προς λεπτό η κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές των Τρικάλων.
Στο βίντεο φαίνεται ο Παναγιώτης Βλαστός να βρίσκεται μια ανάσα από την ελευθερία σκαρφαλωμένος πάνω στην ανεμόσκαλα του ελικοπτέρου αλλά το συρματόπλεγμα που ήταν τοποθετημένο πάνω από το προαύλιο , εμπόδισε μια ακόμα εντυπωσιακή απόδραση.
Ο Παναγιώτης Βλαστός ρίσκαρε την ίδια του τη ζωή. Έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε. Η κάμερα κατέγραψε καρέ καρέ όλο το χρονικό της απόπειρας απόδρασης.\
Στο βίντεο που δημοσιεύει το nocomments.gr φαίνονται οι κρατούμενοι στο προαύλιο των φυλακών. Κάποιοι μάλιστα παίζουν και μπάσκετ.
Ανάμεσά τους και ο Παναγιώτης Βλαστός ο οποίος κάνει βόλτες υπομονετικά μαζί με ένα φίλο του και περιμένει να ακούσει τον ήχο του ελικοπτέρου.
Και όταν αυτό συμβαίνει , φαίνονται οι κρατούμενοι που καταλαβαίνουν τι θα ακολουθήσει να τρέχουν προς το εσωτερικό της φυλακής.
Ο Παναγιώτης Βλαστός σηκώνει το χέρι του και κάνει νόημα στους συνεργάτες του μέσα στο ελικόπτερο να του πετάξουν τη σκάλα. Το ελικόπτερο κατεβαίνει χαμηλά και η ανεμόσκαλα πέφτει προς το προαύλιο. Πιάνεται όμως στα συρματοπλέγματα.
Γίνεται και δεύτερη προσπάθεια. Ρίχνουν και πάλι την ανεμόσκαλα και ο Παναγιώτης Βλαστός την αρπάξει με δύναμη. Έχει όμως και αυτή την φορά πιαστεί στο συρματόπλεγμα. Αποφασίζει να ρισκάρει αν και γνωρίζει ότι παίζει κορώνα γράμματα την ίδια του τη ζωή.
Ανεβαίνει πάνω στην ανεμόσκαλα και βρίσκεται μια ανάσα από την ελευθερία.
Όταν όμως το ελικόπτερο αρχίζει να ανεβαίνει , η σκάλα δεν ξεκολλά από το συρματόπλεγμα, κάνει μια δυνατή ταλάντωση και ο Παναγιώτης Βλαστός πέφτει στο κενό από μεγάλο ύψος.
Κάποιοι κρατούμενοι τρέχουν από πάνω του. Τρεις από αυτούς τον παίρνουν στα χέρια και τον μεταφέρουν στο εσωτερικό των φυλακών.
Μια ακόμη εντυπωσιακή απόδραση από τις φυλακές με ελικόπτερο, μόλις είχε αποτραπεί.


http://www.nocomments.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: