Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Eκπληκτικό Cockpit Video - Hellenic F-16 Demo Team ZEYΣ στο Kavala Air Sea Show!!!

Δείτε ένα εκπληκτικό Cockpit Video από την επίδειξη του F-16 Demo Team ZEYΣ στο Kavala Air Sea Show με τον Σμηναγό (Ι)Γιώργο Ανδρουλάκη στα χειριστήρια!!!

Εμείς να πούμε μόνο ότι τα συγχαρητήρια στο F-16 Demo Team είναι διπλά καθώς τις ίδιες σχεδόν στιγμές που γινόταν η επίδειξη στην Καβάλα ένα άλλο εξίσου εξαιρετικό κομμάτι του ZEYΣ Demo Team έδινε όχι μία αλλά δύο εξίσου εξαιρετικές αεροπορικές επιδείξεις στην Αεροπορική Βάση Gilze-Rijen της Ολλανδίας, με τον Σμηναγό (Ι) Σωτήρη Στράλη στα χειριστήρια..
Με ό,τι κι αν σημαίνει αυτή η διπλή επιτυχία για το Demo Team ΖΕΥΣ και την εικόνα της ΠΑ εντός και εκτός συνόρων...

Και μιας και μιλάμε για τη δύναμη της εικόνας να μην ξεχάσουμε να υπενθυμίσουμε το πάγιο και καθολικό αίτημα των φίλων του Demo Team ZEYΣ για ένα ζευγάρι Smokewinders στα ακροπτερύγια! Το αξίζει το Demo αυτό το μικρό ''έξοδο'' με το παραπάνω και τα οφέλη θα είναι απλά πολλαπλάσια!


www.kavala-airshow.com

Στο μεταξύ στην Ολλανδία... 
Μάγεψε και στην Ολλανδία η Ομάδα ΖΕΥΣ
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο επιδείξεις της ομάδας ZEYΣ στην Ολλανδία, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τον Σμηναγό (Ι) Σωτήρη Στράλη, ο οποίος απογειώθηκε από την Αεροπορική Βάση Gilze-Rijen... H συνέχεια στα δύο βίντεο που ακολουθούν!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: