Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ζεύς : Αεροπορική επίδειξη για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Η Πολεμική Αεροπορία τιμά τους άντρες και γυναίκες που έδωσαν τη ζωή τους κατα τη Μάχη της Κρήτης. Η Ελληνική Ομάδα Επιδείξεων F-16 DEMO TEAM "ZEUS" θα πετάξει προς τιμήν τους, την Κυριακή 18:30 στο Μάλεμε.Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης.

















Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 (F-16 Demo Team) της Πολεμικής Αεροπορίας θα πραγματοποιήσει αεροπορική επίδειξη στο αεροδρόμιο Μάλεμε Χανίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης. Την επίδειξη θα πραγματοποιήσει Σμηναγός (Ι) Γιώργος Ανδρουλάκης, της 343 Μ/115 Π.Μ. Παράλληλα η Αερολέσχη Χανίων θα προχωρήσει σε Αεραθλητικές επιδείξεις.



Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής :

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012
-10.00 το πρωί : Επίσημη έπαρση των Σημαιών στο Φρούριο Φιρκά (οργάνωση : Π.Ε. Χανίων)
-19.00 : Εκδήλωση του Δήμου Χανίων στον Γαλατά, στο Μνημείο Ελληνο- Νεοζηλανδών, η οποία περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων κ.λ.π.

Σάββατο 26 Μαΐου 2012-11.00
- Εκδήλωση του Δήμου Πλατανιά στον Αλικιανό, στο Μνημείο του Κερίτη η οποία περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων κ.λ.π.
-20.30 : Η Κεντρική Εκδήλωση της Π.Ε. Χανίων και του Δήμου Χανίων στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων η οποία περιλαμβάνει : χαιρετισμούς συν-διοργανωτών, ομιλία Δρ Πηνελόπης Ντουντουλάκη, ιατρού-συγγραφέα, παρουσίαση Αναμνηστικού Λευκώματος για την 70η Επέτειο τηςΜάχης στα Χανιά, προβολή ντοκιμαντέρ του J. Irwin, μικρή συναυλία της V Μεραρχίας Κρητών

Κυριακή 27 Μαΐου 2012
-11.00 : Επίσημη Δοξολογία στη Μητρόπολη Χανίων
-18.30 : Τελετή Λήξης στο Αεροδρόμιο Μέλεμε που διοργανώνει η Π.Ε. Χανίων, ο Δήμος Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά και η οποία περιλαμβάνει : Επιμνημόσυνη Δέηση, Χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολου Βουλγαράκη, Χαιρετισμό του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, Αναφορά στα γεγονότα της εποχής από το Δήμαρχο Πλατανιά, Ιωάννη Μαλανδράκη, Κατάθεση στεφάνων κ.λ.π.

Επίσης, το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 και ώρα 18.00, η Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα οργανώνει, όπως κάθε χρόνο, εκδήλωση στο Συμμαχικό Νεκροταφείο Σούδας ενώ την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 και ώρα 13.00, η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, διοργανώνει εκδήλωση στο Γερμανικό Νεκροταφείο στο Μάλεμε.
 
Κείμενο: Εν Κρυπτώ

 Το παρακάτω βίντεο είναι από επίδειξη στο Radom της Πολωνίας :
 

 Και ένα πρόσφατο από την γιορτή της ΠΑ τον Νοέμβριο στην Τανάγρα:

2 σχόλια:

  1. Ταναγρα 6 Νοεμβρίου 2011 ήμουνα μέσα φυσικά.
    http://melibevias.blogspot.com/2011/11/blog-post_12.html . την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφες φωτογραφίες... διαφορετικές οπτικές γωνίες.. με την πρώτη ευκαιρία θα σου τις δανειστώ..! Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: