Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Το ραντεβού έκλεισε! Οι Red Arrows στην Πάτρα για επίδειξη στις 22 Μαίου!!!!

Ολοκληρώνοντας την ανοιξιάτικη προπόνησή τους πάνω από το Αεροδρόμιο της Ανδραβίδας το 2011 - Πηγή: RAF Red Arrows

Το ραντεβού έκλεισε! Οι Red Arrows, το φημισμένο Βρετανικό Ακροβατικό Σμήνος, ίσως οι καλύτεροι του κόσμου, έρχονται στον μώλο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα την Τετάρτη 22 Μαίου ώρα 17:30! Μην το χάσετε!
Την Τετάρτη 22 Μαϊου το ακροβατικό σμήνος Red Arrows της Πολεμικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου θα πραγματοποιήσει αεροπορική επίδειξη στο λιμάνι της Πάτρας. Το ακροβατικό σμήνος της RAF θα παρουσιάσει στην Πάτρα, το νέο σχηματισμό του με την ονομασία "Σμήνος".
Η επίδειξη των εννέα αεροσκαφών που πετούν με ταχύτητες από 600 έως 700 χιλιόμετρα αναμένεται να διαρκέσει μισή περίπου ώρα. Τα Κόκκινα βέλη είναι ένα ακροβατικό αεροπορικό σμήνος της Βασιλικής Βρετανικής αεροπορίας (RAF). Δημιουργήθηκε το 1964 από την συγχώνευση πολλών ανεπίσημων ακροβατικών ομάδων της RAF. Το "σήμα κατατεθέν" τους είναι το κόλπο που ονομάζουν Διαμάντι. Έχουν φτάσει να κάνουν επιδείξεις παγκοσμίως σε περισσότερες από πενήντα χώρες ενώ θεωρούνται οι πιο δημοφιλής και επιδέξιοι μαζί με τους Blue Angels.
Τα κόκκινα βέλη ως τώρα έχουν κάνει περίπου 4000 επιδείξεις σε 52 χώρες. Η επίδειξη έχει διάρκεια 22 λεπτά και περιλαμβάνει συνολικά 23 φιγούρες. Οι πιο γνωστές φιγούρες είναι το διαμάντι και η καρδιά που περνάει από μέσα της ένα βέλος.
 -------------------------------------
Ακολουθεί το εξαιρετικό φιλμάκι από την φετινή τους προπόνηση στην Ανδραβίδα που ολοκληρώθηκε πριν από έναν ακριβώς μήνα! 
 Peloponisos goes RED !!!!
  Η ανοιξιάτικη προπόνηση των Red Arrows για το 2013 πάνω από τον ουρανό της Ανδραβίδας πλησιάζει στο τέλος της. Πετάξτε μαζί τους μέσα από το cockpit ενός από τα 9 διθέσια μαχητικά Hawk που απαρτίζουν το φημισμένο ακροβατικό σμήνος.
Τα εκπληκτικά πλάνα που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα έχει τραβήξει ο Έλληνας Σμηναγός (Ι) Μανώλης Καραχάλιος, που ήταν ο μέχρι πριν λίγο καιρό ο υπ' αριθμόν ένα χειριστής του Ελληνικού F-16 Demo Team (παρέδωσε τη σκυτάλη πρόσφατα) και που είχε την ευκαιρία να πετάξει σαν ''backseater'' με τα Red Arrows No 6 και 10!
Το εξαιρετικό βίντεο έχει επιμεληθεί ο επίσης εξαιρετικός σε όλα τα βίντεο του F-16 Demo Team Roinides Roinidis.
 --------------------
Peloponisos goes RED !!!!

The Red Arrows Spring training in Greece took place in Andravida 8-25 March 2013 !

Spectacular Video footage from HAF Cpt Manolis Karahalios former Demo Pilot of the F-16 Demo Team who had the chance to fly with 6 & 10!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: