Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Μικρή αλλαγή ώρας για την επίδειξη των Red Arrows στην Πάτρα - Αύριο Τετάρτη 22 Μαίου στις 17:30


www.airforce.gr
 Εικόνα live από τον Meteo σταθμό της απογείωσης Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στον Ομπλό της Πάτρας. (http://www.achaiki.eu)


UPDATE 22/5 09:40 : Ο καιρός στην Πάτρα είναι πολύ καλός, γενική ηλιοφάνεια με πολύ ελαφριά συννεφιά, το ίδιο δίνει το meteo και για το απόγευμα, στο τσακ είμαστε όμως.., ελπίζουμε ότι θα κρατήσει.. http://www.meteo.gr
 --------------------------

UPDATE 22/5/ 01:50: Λέτε να έχουμε και διέλευση των Reds και πάνω από τη Γέφυρα στο Ρίο...???? Πολύ πιθανό θα έλεγα να το κάνουν και για φωτογράφιση... ή μήπως ο Red 4  εννοεί την κυρίως επίδειξη στον μώλο....? για δείτε εδώ: https://twitter.com/MartinEWP/status/336937263630020608
Δεν μπορούμε να είμαστε σε δύο μέρη ταυτόχρονα όμως... λιμάνι θα πάμε! 
ΥΓ. Αν θέλετε να ''φτιαχτείτε'' μπείτε στο πίσω κάθισμα του Red 1 και απολαύστε μια επίδειξη με το team εκ των έσω. Αυτό το βιντεάκι είναι απίστευτο!: 
Fly with the Red Arrows (3D)
---------------------------------------------------

Μικρή αλλαγή ώρας ανακοινώθηκε χθες στα μέσα από τον κεντρικό διοργανωτή της εκδήλωσης που είναι ο Δήμος Πατρέων. Οπότε η αεροπορική επίδειξη των Red Arrows τοποθετείται τώρα χρονικά μισή ώρα νωρίτερα στις 17:30 το απόγευμα αντί για τις 18:00 που είχε ανακοινωθεί αρχικά. Δεν γνωρίζουμε το λόγο της αλλαγής και υπάρχει η πιθανότητα κάποιοι να μπερδευτούν αν και έτσι κι αλλιώς είναι καλό να βρισκόμαστε στο λιμάνι -αρκετά- νωρίτερα προς επιλογή κατάλληλης θέσης. Φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να έγινε σκόπιμα η μικρή αλλαγή ώστε να διευθετηθεί πιο εύκολα το κυκλοφοριακό και η προσέλευση του κόσμου να γίνει πιο ομαλά , αλλά αυτό είναι απλά μία δική μας εικασία.
Σε κάθε περίπτωση η επίσημη έναρξη είναι πλέον 17:30 οπότε φροντίστε να είστε νωρίτερα!
Eικόνα live
Για τη διευκόλυνσή σας, καλύτερα μην προσπαθήσετε να πλησιάσετε τον χώρο της επίδειξης με αυτοκίνητο. Το κέντρο της Πάτρας δεν αντέχει στην μεγάλη -στιγμιαία- κυκλοφορία όπου όλοι θα προσπαθούν να βρουν κάπου να παρκάρουν και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να κολλήσετε στην κυκλοφορία και να χάσετε την επίδειξη. Πηγαίνετε νωρίς παρκάρετε πέριξ του κέντρου, περπατήστε δύο,τρία,ή και πέντε τετράγωνα, οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές..!
Για πληροφόρηση απλώς να πούμε ότι στον μώλο της Αγίου Νικολάου - την πιο κεντρική προβλήτα της Πάτρας - βρίσκεται εδώ και μήνες πλαγιοδετημένο στην δεξιά -βόρεια - πλευρά ένα μεγάλο επιβατικό καράβι που οι πληροφορίες το θέλουν να οδεύει προς κατάσχεση. Δεν μας αφορά αυτό αλλά μας κόβει τη ..θέα. Καλά είναι λοιπόν να επιλέξουμε μία θέση από όπου θα μπορούμε να βλέπουμε τα αεροσκάφη να πλησιάζουν και όχι μόνο όταν διασταυρώνονται πάνω -σχεδόν- από τα κεφάλια μας.

Και τελευταίο το πιο σημαντικό ίσως... ο καιρός!  Δυστυχώς ένα χαμηλό βαρομετρικό φαίνεται να πλησιάζει και να επηρεάζει ελαφρά ήδη από σήμερα Τρίτη την περιοχή μας. Δεξιά μπορείτε να κλικάρετε για να μεγαλώσει η φωτό με την γενική εικόνα της πρόγνωσης από το Meteo όπως ήταν την Τρίτη το πρωί. (Στην πιο πάνω φωτό δείτε πως διαμορφώνεται η live εικόνα).
Σε κάθε περίπτωση να υπενθυμίσουμε ότι όλα τα ακροβατικά σμήνη έχουν και flat πρόγραμμα για την περίπτωση που ο καιρός είναι νεφοσκεπής. Βέβαια όλα παίζονται από εκεί και πέρα σε σχέση με το πόσο χαμηλή θα είναι η βάση των νεφών.
Για να δούμε, ελπίζουμε να μας την κάνει τη χάρη ο καιρός....

Αυτά προς το παρόν. Αν υπάρξει κάτι νεώτερο θα επανέλθουμε με update στην ανάρτηση.
Καλή διασκέδαση!

Ακολουθεί η ανακοίνωση με την μικρή αλλαγή ώρας που αναφέραμε πιο πάνω:

Πάτρα - Ακροβατικές αεροπορικές επιδείξεις αυτή την Τετάρτη 22 Μαίου στο μώλο της Αγ. Νικολάου

Ο Δήμος  Πατρέων  με την υποστήριξη της Βρετανικής  Πρεσβείας στην Αθήνα ανέλαβε τη διοργάνωση της αεροπορικής επίδειξης του ακροβατικού σμήνους «Red Arrows» (Κόκκινα Βέλη), της Βασιλικής  Πολεμικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου.
Η επίδειξη που αναμένεται να εντυπωσιάσει τους Πατρινούς, θα πραγματοποιηθεί στον Μώλο της Αγίου Νικολάου την ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 στις 5.30 το απόγευμα.
Η επίδειξη σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει διάρκεια περίπου μισής ώρας και θα περιλαμβάνει περισσότερες από 23 φιγούρες. Τα Red Arrows δημιουργήθηκαν πριν από 49 χρόνια και οι τολμηροί πιλότοι τους έχουν κάνει ως σήμερα πάνω από 4.000 επιδείξεις σε όλο τον κόσμο.
http://www.thebest.gr
-------------------------------------
Δείτε ακόμα σχετικά:

Το ραντεβού έκλεισε! Οι Red Arrows στην Πάτρα για επίδειξη στις 22 Μαίου!!!!

&

Red Arrows - H Springhawk 2013 ολοκληρώθηκε και η επιβεβαίωση για την Αεροπορική επίδειξη στην Ελλάδα ήρθε!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: